Steunactie

Het doet ons plezier dat je komt kijken hoe je ons kan helpen. Hier leggen we kort uit wat de mogelijkheden zijn om ons te steunen.

Je kan ons steunen door een waardebon aan te schaffen.

Zonder uw steun is het voor ons, en wellicht voor vele horecazaken, ontzettend moeilijk om het hoofd boven water te houden. De nasleep van de vorige lockdown is nog erg te voelen. Zonder inkomsten, met blijvende kosten en een stapel facturen moeten we de komende maand(en) overbruggen.

Met de aankoop van jouw waardebon kunnen we deze kosten blijven betalen en kan u op een later tijdstip genieten in één van onze vestigingen. Een win-win situatie! Uw steun is van groot belang voor ons en doet ons oprecht veel plezier.

Bedankt om ons niet in de steek te laten. U bent fantastisch!

Alle waardebonnen zijn bruikbaar in alle vestigingen van de Orecah Group:

  • Exclusive Catering by Orecah
  • Autres Saveurs - Broodjeszaak @Cora Shopping Anderlecht
  • E-lunch.be - Leveringsdienst dagschotels aan huis
  • T'Rest - B&B - Bistronomy - Events
  • Bistr'Oh Halle - Bistro - Tea-room

Er zijn verschillende soorten waardebonnen beschikbaar.

De klassieke waardebon

Deze is meteen geldig vanaf de aankoop en dit gedurende 1 jaar.

  • Bij aankoop van een bon met waarde van €100 of meer, krijgt u meteen na de aankoop een digitale bedankingskaart. Deze kunt u voor uzelf houden of delen met vrienden en kennissen om te tonen hoe nauw deze sector u aan het hart ligt en hen te motiveren jouw voorbeeld te volgen.
  • Bij aankoop van een bon met waarde van €500 of meer, krijgt u meteen na de aankoop een digitale bedankingskaart (zoals hierboven beschreven) en krijgt u daarbovenop een fles (0,75l) van onze huiswijn Château T’Rest, AOC Viré Clessé. Dit is een selectie gemaakt door onze zaakvoerder en enkele wijnkenners/-liefhebbers.

De "grote steun" waardebon

Deze is geldig vanaf 1 jaar na de aankoop en dit gedurende 2 jaar vanaf de start van de geldigheid (ofwel tot drie jaar na de aankoop).

  • Bij aankoop van een bon met waarde van €100 of meer, krijgt u meteen na de aankoop een digitale bedankingskaart. Deze kunt u voor uzelf houden of delen met vrienden en kennissen om te tonen hoe nauw deze sector u aan het hart ligt en hen te motiveren jouw voorbeeld te volgen.
  • Bij aankoop van een bon met waarde van €250 of meer, krijgt u meteen na de aankoop een digitale bedankingskaart (zoals hierboven beschreven) en krijgt u daarbovenop een fles (0,75l) van onze huiswijn Château T’Rest, AOC Viré Clessé. Dit is een selectie gemaakt door onze zaakvoerder en enkele wijnkenners/-liefhebbers.
  • Bij aankoop van een bon met waarde van €500 of meer, krijgt u meteen na de aankoop een digitale bedankingskaart (zoals hierboven beschreven) en krijgt u daarbovenop een MAGNUM fles (1,5l) van onze huiswijn Château T’Rest, AOC Viré Clessé. Dit is een selectie gemaakt door onze zaakvoerder en enkele wijnkenners/-liefhebbers.

Alle waardebonnen zijn inruilbaar tegen diensten en goederen. Deze zijn in geen enkel geval inwisselbaar voor contant geld. Alle waardebonnen vermelden een vervaldatum. Na deze vervaldatum zijn deze niet meer inwisselbaar. Indien een bon geen vervaldatum vermeld dan geldt een geldigheidsduur van 2 jaar vanaf de aankoop.
Alle bonnen kunnen in verschillende keren worden besteed. Indien er een restwaarde overblijft na een aankoop dan maken wij u een nieuwe bon met dezelfde voorwaarden als de originele waardebon. Dit kan herhaaldelijk gebeuren binnen de geldigheidsduur van uw waardebon.